Op 24 maart 2018 is om 09.00 uur begonnen met het groot havenonderhoud, dat is ondersteund door 16 vrijwillige en enthousiaste deelnemers. De deelnemers bestonden uit vrouwen, mannen en zelfs kinderen. Fantastisch!!!

Het was onderling een gezellige positieve sfeer, mede ook door het mooie weer. Heel veel dank voor jullie inzet voor jullie watersportvereniging. Door zelfwerkzaamheden kan de vereniging de kosten zo laag mogelijk houden.

Onderstaand een impressie van die dag.

 

WILGEN SNOEIEN

Op vrijdagmiddag (de 23e maart) zijn de braamstruiken al gesnoeid. Hierdoor waren de wilgen op zaterdag beter bereikbaar om te snoeien.
Je ziet op bijgaande foto het duidelijk resultaat. Gewoon professioneel gesnoeid. Het snoeihout word afgevoerd door WSCSH.

STEIGER G EN H AFSPUITEN

De beide steigers zijn met hoge druk schoon gespoten. Omdat op een steiger slechts één slanghaspel aanwezig is, is gebruik gemaakt van diverse dompelpompen en dat werkte prima. Alleen jammer dat de stroom over een periode verstek liet gaan, maar dat is door stroomkenners netjes opgelost. Ook zijn diverse slechte planken vervangen zodat voor het vaarseizoen 2018 de steigers weer prima in orde zijn.

SCHOONMAKEN BUITENZIJDE CLUBGEBOUW

Ook het clubgebouw is rondom geheel schoongemaakt. De wanden zijn gesopt en de ramen gezeemd. Tevens is de onderzijde van de overkapping gereinigd. De terrassen zijn geschrobd en de konijnenholen vol gestort met zand. Het ziet er weer spic en span uit. Met mooi weer kunnen we een gezellig terrasje pikken het komend seizoen tijdens elke eerste zondag van de maand.

ZWERFVUIL VERWIJDERD

Deze geweldige kinderen met hun mama hebben het terrein om ons clubhuis Landsend geheel gereinigd van zwerfvuil. Een grote plastic zak was nodig om al het vuil te verzamelen (zie de foto). Jullie alle drie ontzettend bedankt!!!!!

LUNCHTIJD

Tussen de middag is een lunch geserveerd door Annie en Jan Welink. Zij hebben de vrijwilligers goed verzorgd met broodjes bal gehakt en broodjes met beleg (kaas en ham). Ook gezonde vitamientjes waren aanwezig door middel van fruit. De buikjes waren daarna dus goed gevuld om de middagwerkzaamheden te hervatten, die met veel plezier is uitgevoerd.

Omstreeks 15:30 uur waren de werkzaamheden volbracht en is er in het clubhuis geëvalueerd onder het genot van een lichte versnapering. Alle vrijwilligers, nogmaals bedankt. Prima gedaan. Het bestuur WSV Ermelo

Tuesday the 7th. Custom text here.