(klik op het plaatje om de video te starten)
7 juni

De koffers gepakt en om 9.30 naar de Elise.We vertrekken naar Medemblik en bezoeken vrienden.Morgen naar Harlingen.

8 juni
Vanmorgen om 9.30 vertrekken we van Medemblik naar Kornwerderzand. Om 12.20 vertrokken naar Harlingen en aangemeerd in de Noorderhaven om 1 uur. Dick en Rita wachten ons op. Bert en Ria kwamen langszij. 's Avonds op visite bij Bert en Ria met Dick, Rita, Hein, Inge en Martin. Vandaag de hele dag in Harlingen gelegen. Het was daar feesten de stad muziek en allerlei activiteiten . 's Middags kwamen Meindert de Jong, Mick en Rita Krijt, Wim en  Ria Schuur met de boot. Iedereen lag nu in de Noorderhaven. Om 10 uur afgesproken voor morgen hoe we de overtocht gaan maken.

10 juni
Tijd voor vertrek. Om 9 uur door de brug van de Noorderhaven met alle schepen in konvooi naar Terschelling. Meindert voorop met de Beluga. Daarna de Fopje, Liberty, Larina, Hermientje Johanna, Avalon, Rubens en de Elise. Om 12.30 waren we op Terschelling met een windkracht 3. Geweldig wat een mooi weer. Iedereen ging naar de jachthaven wij gingen naar de beroeps steiger liggen bij de bruine vloot. 's Avonds met z’n allen gegeten bij de Walvis. Daarna nog met z’n allen nog gezellig gezeten in de hal van het toilet gebouw van de jachthaven. Wim Schuur had z’n accordeon bij zich. Dus werd er veel gezongen en de stemming zat er goed in. Vooral voor Martin was dit een hele overwinning. Samen met z’n schoonzoon die hem geholpen heeft. Rita deelde ook nog medicijnen uit dus toen werd het nog gezelliger. Eindelijk ging ieder een naar zijn kooi of bed.

Maandag 11 juni
Allemaal fietsen gehuurd. Om 10.45 was het weer verzamelen bij de Elise en een fiets tocht gemaakt. Eerst naar een restaurant waar ze heerlijk gebak hadden. Meindert en Martin gingen weer terug naar de haven want ze vertrekken weer om 13:00 naar Harlingen. Dikke Mik gaat met Martin mee ter ondersteuning. De andere 10 personen gingen een lange tocht  maken over het eiland; wat is Terschelling mooi. Met Hein en Inge wat gedronken bij het strand hotel. De fietsen weer ingeleverd. Weer gegeten bij de Walvis. Dikke Mik was weer op het eiland om 18.15 uur.

12 juni
Vanmorgen afscheid genomen van de mensen die bleven. Met Hein en Inge zijn we vertrokken naar Harlingen, wij gingen door naar Kornwerderzand. Zij gingen door naar Franeker, wij naar Hindeloopen. Daar hebben we Ank Weyermans bezocht. Gezellige avond gehad.

13 juni
Naar Urk, vrienden bezocht.

14juni.
Weer naar huis. Dit was een geweldige week met de watersporters. Een pluim voor Dick, hij was een goede leider!

Coby Burggraaf en mijn schipper Arie Burggraaf

Tuesday the 7th. Custom text here.